Oferim clienţilor noştri servicii profesionale de consultanţă, proiectare, implementare şi administrare soluţii IT, la cele mai avantajoase preţuri.

Exemple de lucrări:

 • CustomSOFT

  CustomSOFT

  www.customsoft.ro

  Proiectul a implicat utilizarea unui sistem de gestiune a conţinutului (CMS) pentru care am creat un template specific folosind elementele grafice şi design-ul furnizate de client. Site-ul cuprinde conţinut variat împărţit în categorii, galerie de imagini şi reclame parteneri. De asemenea am configurat sistemul pentru a permite introducere conţinutului în mai multe limbi, precum şi traducerea interfeţei în limbile suportate.

 • Harmony Wellness Fair

  Harmony Wellness Fair

  www.wellness-fair.ro

  Am implementat un sistem de gestiune a conţinutului (CMS) şi am creat un template specific folosind elementele grafice şi design-ul furnizate de client. Site-ul cuprinde galerie de imagini, elemente multimedia (audio/video), newsletter şi reclame pentru parteneri.

 • Trafic de Bucureşti

  Trafic de Bucureşti

  dintrafic.net

  Acesta este un proiect în derulare, ce a implicat folosirea unui sistem integrat de blog şi gestiune de conţinut, construit pe platforma Wordpress. De asemenea am implementat o serie de modificări personalizate sub forma plugin-urilor pentru preluare de date în timp real şi integrare cu reţele sociale.

 • British Council

  British Council

  www.britishcouncil.ro

  În cadrul lucrului pentru British Council România am implementat un sistem combinat de forum şi liste de discutii, integrat într-un sistem CMS de gestiune a conţinutului.

  De asemenea am colaborat la realizarea unui blog şi a unui video-blog cu conţinut multimedia, ambele bazate pe platforma Wordpress şi oferind un sistem de monitorizare a traficului şi statistici.

 • Media XPRIMM

  Media XPRIMM

  www.xprimm.ro

  Conform cerinţelor clientului, am configurat platforma hardware şi am furnizat un server performant pentru gestiunea fişierelor. Sistemul de operare ales a fost GNU/Linux şi ca servicii Samba şi FTP, beneficiind de o configuraţie RAID-1 pentru siguranţă şi redundanţă.

 • Asitrans S.A.

  Asitrans S.A.

  www.asitrans.ro

  Am configurat şi furnizat echipamente de calcul pentru birou conform necesităţilor clientului, apoi am asigurat consultanţă şi asistenţă tehnică pentru instalarea şi configurarea reţelei.

 • Casa de licitaţie Monavissa

  Casa de licitaţie Monavissa

  www.monavissa.ro

  Colaborarea cu Casa de licitaţie Monavissa a cuprins mai multe domenii de activitate: în prima etapă, am analizat şi reconfigurat sistemele de calcul din cadrul firmei în vederea prevenirii atacurilor informatice. Ulterior am reconfigurat, instalat şi testat cablarea structurată şi echipamentele de reţea în vederea eficientizării accesului. De asemenea am instalat un server pe platformă GNU/Linux care oferă servicii de DNS, FTP, Firewall, Routing, Web Server şi Proxy atât pentru personalul firmei cât şi pentru clienţi.

  În a doua etapă am preluat pagina de web existentă şi am realizat o schimbare de design, apoi am evaluat şi corectat aplicaţia existentă pentru gestiunea activităţii. În final am implementat integral în limbajul Python o aplicaţie personalizată pentru desfăşurarea de licitaţii cu preluarea automată a datelor online.

 • Tinnia Decor

  Tinnia Decor

  www.tinniadecoratii.com

  Pentru acest proiect am proiectat şi implementat o prezenţă online dinamică, pornind de la un design adaptat specificului de afacere. Site-ul beneficiază de un sistem uşor de actualizare a datelor şi cuprinde elemente de decoraţiune grafică şi animaţie folosind JavaScript.

 • Soft Express

  Soft Express

  www.softexpress.ro

  Am proiectat, implementat şi testat o reţea de calculatoare la sediul clientului, achiziţionând echipamentele şi accesoriile necesare, apoi efectuând cablarea şi sertizarea. Ulterior, am luat în administrare un server Linux pe care am instalat un sistem de e-mail cu interfaţă Web şi am asigurat funcţionarea în parametri normali a serviciilor existente.

 • A.C.A. - Administrare, Consultanţă, Asistenţă

  A.C.A. - Administrare, Consultanţă, Asistenţă

  www.superbloc.ro

  Pentru acest proiect am analizat poziţionarea pe piaţă a clientului, am oferit consultanţă în alegerea celor mai potrivite soluţii, apoi am implementat un site de prezentare conform deciziilor luate.