Firma noastră vă oferă o gamă largă de servicii destinate modernizării, întreţinerii şi îmbunătăţirii infrastructurii dumneavoastră informaţionale:

 • Design şi programare Web

  Prezenţa pe Internet a oricărei afaceri este o necesitate prin creşterea expunerii şi vizibilitatea pe care o conferă. Apelând la noi, vă veţi asigura că o echipă de profesionişti se ocupă de fiecare detaliu al site-ului dumneavoastră, de la găsirea unei soluţii de găzduire cât mai avantajoase şi până la crearea unui design atrăgător.

  Avem experienţă în dezvoltarea de aplicaţii web de toate formele şi dimensiunile. Dacă afacerea clienţilor noştri are nevoie de un simplu site de prezentare sau de lucrul cu baze de date complexe, noi le putem oferi o prezenţă online solidă.

  La ZULU Systems suntem în permanenţă la curent cu ultimele descoperiri şi tehnologii în domeniu, de pe urma cărora afacerea dumneavoastră poate beneficia.

  Pe măsură ce afacerea dumneavoastră evoluează, website-ul companiei trebuie de asemenea adus la zi. Prin urmare, oferim soluţii necostisitoare pentru permanenta actualizare a acestuia. La ZULU Systems am proiectat site-uri web care oferă clienţilor opţiunea de gestionare a conţinutului, incluzând administrare la distanţă şi facilităţi de încărcare a fişierelor.

  În cadrul ZULU Systems putem de asemenea realiza aplicaţii software la comandă cu integrare web. Atunci când clienţii au cerinţe specifice care necesită programarea personalizată, suntem în măsură să le oferim o soluţie competitivă. Programele personalizate pot îmbunătăţi procesul de afaceri, reducând costurile şi crescând productivitatea.

 • Instalare, configurare, securizare şi monitorizare reţele

  Vă oferim servicii profesionale de proiectare a reţelor, de cablare structurată, servicii de extindere şi de optimizare, precum şi soluţii la cheie, adaptate nevoilor dumneavoastră. ZULU Systems lucrează cu principalii distribuitori de echipamente active şi pasive de reţea, pentru a vă oferi soluţii variate la cele mai avantajoase preţuri.

  Pentru fiecare dintre aceste servicii nu percepem un tarif standard, preţul fiind stabilit în funcţie de numărul estimat de ore de lucru pentru desfăşurarea proceselor în vederea soluţionării cerinţelor.

 • Configurare, administrare şi monitorizare servere

  ZULU Systems vă pune la dispoziţie cunoştinţele specialiştilor noştri legate de instalarea, configurarea, monitorizarea, administrarea şi optimizarea serverelor dumneavoastră. Obiectivul nostru este garantarea disponibilităţii şi funcţionarea în parametri optimi a serverelor dumneavoastră.

  Pentru acest serviciu nu percepem un tarif standard, preţul fiind stabilit în funcţie de numărul estimat de ore de lucru pentru desfăşurarea proceselor în vederea soluţionării cerinţelor.

 • Asistenţă tehnică şi service on-site

  Sistemele de calcul necesită întreţinere pentru a preveni defecţiunile ce pot duce la pierderea informaţiilor. În vederea soluţionării defecţiunilor accidentale şi a problemelor cauzate de acestea, ZULU Systems vă pune la dispoziţie experienţa tehnicienilor noştri la care puteţi apela oricând prin contractele de asistenţă tehnică şi service pe care vi le oferim.

 • Securizare şi testare aplicaţii, reţele şi servere

  Atacurile informatice pot duce la importante pierderi financiare, probleme de imagine şi scăderea productivităţii. Actualizarea pachetelor software şi menţinerea la zi a securităţii sunt sarcini complexe şi solicitante pe care le puteţi lăsa pe seama noastră.

Puteţi apela cu încredere la serviciile noastre!